O MENI

Ja sam neko ko je uspeo da svoju strast prema fitnesu i zdravom životu pretvori u posao, koji mi omogućava da svakodnevno pomažem onima koji žele da promene navike i postignu formu kakvu su oduvek želeli.

Po zanimanju sam trener sportske rekreacije i IFBB sertifikovani trener i nutricionista. Iza sebe imam desetogodisnje iskustvo u radu sa klijentima u personalnim i grupnim treninzima. Sjajni rezultati mojih klijenata su najbolja potvrda mog znanja i iskustva, a najviše sam ponosna na činjenicu da sam veliki broj ljudi motivisala na to da se bave fizičkom aktivnošću, hrane zdravo i ujedno uživaju u tome.

Moj fitness program

Tokom rada u grupnim, ali i individualnim programima nastojim da svakom vežbaču približim i pojednostavim priču o fitnessu. Smatram da je veoma bitno polako početi i postepeno prilagođavati program vežbanja napretku svakog pojedinca.  

U Banja Luci imam fitness klub SPARTA u kojem se rade grupni programi po PROGRESSIVE SYSTEM konceptu koji sam zajedno sa sestrom MILICOM BUDIMIR kreirala i baš je specifičan po tome što je prilagodiv svakom vežbaču. Jer svi smo nekad bili na početku.

0
Zdrave navike
0
Pravilna tehnika
0
Disciplina
GYM
Close
About